Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Barcode Tech Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Imprimanta termica CL S700
5200 lei
Brand
CITIZEN CL S700
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Imprimantele termice Citizen combina caracteristicile si fiabilitatea ridicate cu preturi foarte atractive.

Familia de imprimante CLP (direct termice sau cu transfer termic) este destinata unor aplicatii variate din domeniul productiei, trasabilitatii, manipularii, depozitarii bunurilor, manipularii bagajelor, curieratului sau sanatatii.

Ele permit tiparirea unei game largi de standarde industriale de coduri de bare 1D    si 2D cat si o serie de fonturi scalabile sau fixe, inclusiv caractere diacritice specifice diverselor limbi.

Mecanismul metalic de tip clamshell (cu deschidere prin rabatare), caracteristic tuturor imprimantelor CITIZEN, permite accesul facil la capul de tiparire, rola de etichete si ribon ceea ce simplifica foarte mult utilizarea si intretinerea imprimantei.

Toate imprimantele termice CITIZEN se livreaza cu programul Bartender Ultralite pentru proiectare si tiparire de etichete.

Imprimanta CL S700 este cel mai nou model de imprimanta lansat de Citizen si se distinge prin viteza acestia de tiparire de 10inches/secunda. tipareste la 203 dpi, termic direct si transfer termic, dimensiuni maxime ale etichetei 104 mm x 810 mm, interfata seriala, paralela si USB, memorie 16 Mb .

Exista si varianta CL S700R care include rewinder pentru etichete.

Termenul de garantie este de 24 luni.
Din Gura in Gura